image

Toolkit voor Bedrijven

Is jouw bedrijf of organisatie aangesloten bij Blue-bike? Dan helpen we je graag op weg om onze deelfietsen bekend te maken bij je medewerkers en bezoekers.

Op deze pagina reiken we een handige toolkit aan die je vrij kan gebruiken. Download de gewenste items, vul waar nodig aan met je eigen gegevens en verspreid ze via je eigen interne kanalen.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem alvast een kijkje in onze FAQ, in onze bedrijfsbrochure of vul het contactformulier in.


Post intranet / E-mail naar medewerkers

Achter de links hieronder vind je een introductietekst over Blue-bike en de bijhorende handleiding. Die bestanden kan je gebruiken als intranetpost, als e-mail naar je medewerkers of op een ander gewenst kanaal. Vul de geel gemarkeerde zaken zeker aan met eigen gegevens.

INTRODUCTIETEKST

BIJLAGE: HANDLEIDING

Flyers voor bezoekers

Via ons vouchersysteem kunnen ook bezoekers gebruikmaken van je zakelijk lidmaatschap bij Blue-bike. Vraag een stapeltje flyers aan om te verdelen aan de receptie, tijdens een meeting met externen of om mee te sturen met een papieren uitnodiging. Zo spoor je je bezoekers aan om de fiets te nemen en een steentje bij te dragen aan het duurzame karakter van jouw bedrijf.

FLYERS AANVRAGEN

Posters

Informeer uw medewerkers met behulp van een poster over Blue-bike. Zo zijn ze in één oogopslag op de hoogte van uw lidmaatschap.

POSTER AANVRAGEN

DOWNLOAD EN PRINT (A4)

DOWNLOAD EN PRINT (A3)

 

Slides voor digitale communicatie

Stel je je bedrijf voor in een presentatie aan (nieuwe) medewerkers of bezoekers? Vergeet dan zeker niet om je inzet voor een duurzame mobiliteit te vermelden. Integreer onderstaande slides in je presentatie en breng je publiek op de hoogte van je Blue-bikelidmaatschap.

SLIDE V1

SLIDE V2

 

Wallpaper voor intranet

Maak je gebruik van een intranetomgeving om aankondigingen te doen? Vermeld dan zeker de vele voordelen die Blue-bike je medewerkers te bieden heeft. Download de visual hieronder.

INTRANETVISUAL

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.