Toolkit voor Bedrijven

Bent u als bedrijf of organisatie aangesloten bij Blue-bike? Dan helpen we u graag op weg om onze deelfietsen bekend te maken bij uw medewerkers en bezoekers.

Op deze pagina reiken we u een handige toolkit aan die u vrij mag gebruiken. Download de gewenste items, vul waar nodig aan met uw eigen gegevens en verspreid ze via uw eigen kanalen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem alvast een kijkje in onze FAQ, in onze bedrijfsbrochure of vul het contactformulier in.


Post intranet / E-mail naar medewerkers

Achter de links hieronder vindt u een introductietekst over Blue-bike en de bijhorende handleiding. Die bestanden mag u gebruiken als intranetpost, als e-mail naar uw medewerkers of op een ander gewenst kanaal. Vul de geelgemarkeerde zaken zeker aan met uw eigen gegevens.

INTRODUCTIETEKST

BIJLAGE: HANDLEIDING

 

Flyers voor bezoekers

Via ons voucherssysteem kunnen ook uw bezoekers gebruik maken van uw zakelijk lidmaatschap bij Blue-bike. Vraag een stapeltje flyers aan om te verdelen aan de receptie, tijdens een meeting met externen of om mee te sturen met een papieren uitnodiging. Zo spoor je je bezoekers aan om de fiets te nemen en een steentje bij te dragen aan het duurzame karakter van uw bedrijf.

FLYERS AANVRAGEN

DOWNLOAD EN PRINT (A5)

 

Posters

Informeer uw medewerkers met behulp van een poster over Blue-bike. Zo zijn ze in één oogopslag op de hoogte van uw lidmaatschap.

POSTER AANVRAGEN

DOWNLOAD EN PRINT (A4)

DOWNLOAD EN PRINT (A3)

 

Slides voor digitale communicatie

Stelt u uw bedrijf voor in een presentatie aan (nieuwe) medewerkers of bezoekers? Vergeet dan zeker niet om uw inzet voor een duurzame mobiliteit te vermelden. Integreer onderstaande slides in uw presentatie en breng je publiek op de hoogte van uw Blue-bikelidmaatschap.

SLIDE V1

SLIDE V2

 

Wallpaper voor intranet

Maak je gebruik van een intranetomgeving om aankondigingen te doen? Vermeld dan zeker de vele voordelen die Blue-bike uw medewerkers te bieden heeft. Download de visual hieronder.

INTRANETVISUAL

 

This site is registered on wpml.org as a development site.