image

Ontdek ons aanbod voor uw stad of gemeente

Lokale overheden als belangrijkste partners voor Blue-bike

Samen met u wil Blue-bike Vlaanderen zo snel mogelijk duurzaam bereikbaar maken en onze gedeelde klimaatambities realiseren. Deelmobiliteit is een onmisbare schakel om de modal shift in uw regio te realiseren.

 

Blue-bike, dé referentie in de Belgische deelfietsmarkt sinds 2011

Als het om het deelfietsen gaat, is Blue-bike dé referentie. Sinds 2011 bouwen wij aan ons netwerk in het hele land. U vindt ons inmiddels terug op 110 locaties, vooral aan trein-, tram- en busstations maar evengoed aan verschillende Park & Rides en Hoppinpunten. Onze ondertussen meer dan 31.500 vaste klanten ontleenden vorig jaar ruim 300.000 keer één van onze 2.300 deelfietsen.

De sleutel van het succes zien we in de intrinsieke en zichzelf versterkende kracht van ons netwerkmodel: hoe meer locaties, hoe meer vervoersopties er ontstaan voor bestaande en nieuwe gebruikers.

image

Blue-bike innoveert

Stilstaan is achteruitgaan. In 2020 lanceerde Blue-bike de eerste generatie digitale sloten. Hierdoor werd de opstart van een nieuwe locatie een stuk kostefficiënter en konden onze fietsers sneller een fiets ontlenen.  Dit jaar lanceren we een nieuwe versie digitale sloten, samen met een gloednieuwe app. Hiermee bereiden we ons meteen ook voor op de introductie van een nieuwe betaalformule (met bank- of kredietkaart, zonder lidmaatschap) en de uitrol van onze uiterst duurzame, circulaire elektrische fietsen in 2024 (lees meer op https://electric-blue.be).

Versterk het netwerk – wat biedt Blue-bike uw gemeente? Enkel voordelen…

  • Uw gemeente wordt beter bereikbaar voor meer dan 31.500 Blue-bikeklanten: vanaf slechts € 2,5 voor 24u fietsen gebruikers naar bedrijven en bedrijfsterreinen, toeristische attracties, scholen, op familiebezoek…
  • U realiseert uw lokaal klimaatbeleidsplan: de CO2-uitstoot van het verkeer terugdringen is één van de topprioriteiten op Vlaams én nationaal niveau – elke 4 Blue-bikeritten vervangen één autorit.
  • U kiest voor lokale, sociale tewerkstelling: Blue-bikefietsen worden geassembleerd en onderhouden door maatwerkbedrijven – u steunt via Blue-bike dus lokale sociale tewerkstelling.
  • U bent verzekerd van een flexibele partner die mee evolueert met de noden – wij breiden automatisch en zonder meerprijs het aantal fietsen uit wanneer het ritvolume dit vereist.
  • U kiest voor een snel te realiseren en zeer kostefficiënte vervoeroplossing.

 

Blue-bike in uw stad of gemeente?

Neem contact met ons op via gemeente@blue-mobility.be

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.