Werken bij Blue-bike

Administratief medewerker klantendienst & facturatie (4/5 mogelijk)

Cycling Is Ten Times More Important Than Electric Cars for Reaching Net-Zero Cities”*.

Wil je hier een grote steen toe bijdragen? Op zoek naar een job met tastbare maatschappelijke impact? Bouw je graag mee aan het succes van de Blue-bike deelfietsen? Dan ben je bij Blue- mobility nv, actief in duurzame mobiliteit, aan het juiste adres.

Wie is Blue-mobility?

Blue-mobility nv, het bedrijf achter de Blue-bikefietsen, werd in 2011 opgericht door de NMBS en Fiets&Werk, en is dus pionier als aanbieder van deelfietsen in België. Sinds 2018 is De Lijn onze nieuwe hoofdaandeelhouder. Onze missie is om alle steden en gemeenten duurzaam bereikbaar te maken. Dit doen we in nauwe samenwerking met cambio autodelen, de NMBS en regionale en lokale overheden. De Blue-bikedeelfietsen zijn voor iedereen vlot toegankelijk dankzij gebruiksvriendelijke technologie en betaalbare tarieven en zijn maximaal geïntegreerd met openbaar vervoer en andere deelmodi. In 2022 werden er 300.000 Blue-bike ritten gemaakt vanuit meer dan 110 uitleenlocaties en werken we vol ambitie aan onze verdere groei.

Functieomschrijving

Binnen ons klein, geëngageerd team in centrum Antwerpen ben je vooral het aanspreekpunt van de Blue-bike klanten via mail en help je mee aan een vlotte facturatie. Je komt terecht in een dynamische organisatie waar steeds wordt gezocht naar optimalisatie en waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.

Takenpakket:

 • Aanmaken en versturen nieuwe klantenkaarten
 • Opvolging nieuwe abonnementen en betalingen
 • Klantenmails beantwoorden
 • Plaatsen van bestellingen
 • Opvolging dagdagelijkse administratieve processen
 • Algemene ondersteuning binnen de financiële werking / facturatie

 

Jouw profiel:

De klant centraal stellen, is voor jou een evidentie. Je hebt een spontane communicatiestijl met oog voor detail en nuance. We bieden een afwisselende functie maar ook repetitieve taken schrikken je niet af. Naast perfect Nederlands kan je ook vlot met Frans en Engels overweg. Je werkt georganiseerd en gestructureerd en bent collegiaal, flexibel en probleemoplossend ingesteld. Je bent op korte termijn beschikbaar.

Ons bedrijf

We zijn momenteel een team van 11 die er elke dag voor gaat – directe en rechtstreekse communicatie zit in ons DNA. Je werkt samen met iedereen – de klantendienst, het operations team, onze business analist, collega projectleider(s), marketing, management, externe partners…

Binnen Blue-bike zijn we allemaal duizendpoten en denken niet strikt in functies of rollen en doen wat moet. Ook jij pikt dus met veel plezier zaken op die bijdragen aan onze bredere doelen.

Over Blue-mobility nv, het bedrijf achter de Blue-bikefietsen, vind je alles op onze website. Onze missie is om alle steden en gemeenten duurzaam bereikbaar te maken – met 30.000 leden en 110 locaties zijn we aardig op weg. Hiertoe werken we nauw samen met onze hoofdaandeelhouder De Lijn, cambio autodelen, onze partner Ethias, de NMBS en regionale en lokale overheden.

Locatie

Blue-mobility opereert zowel vanuit Antwerpen als Gent (telkens op ca. 3 minuten stappen van het station) – met hoofdlocatie Antwerpen. Thuiswerk is geïntegreerd in onze manier van samenwerken.

Ons aanbod

Een voltijdse job die ertoe doet met mensen die ervoor gaan:

 • Correcte verloning (PC 200), eindejaarspremie en collectieve bonusregeling (CAO 90)
 • Fietsvergoeding
 • 12 ADV dagen + 2 extra feestdagen
 • Maaltijd- en ecocheques
 • Laptop
 • Groepsverzekering en hospitalisatieverzekering
 • Thuiswerkvergoeding

Interesse? Stuur ten laatste op 31 januari 2024 een gemotiveerd schrijven en CV t.a.v. Stefaan Butaye via jobs@blue-bike.be. Vermeld de functie in het onderwerp van je bericht. Ook vragen mogen naar ditzelfde mailadres worden gestuurd.

 

*Christian Brand, Associate Professor in Transport, Energy & Environment, Transport Studies Unit, University of Oxford

 

This site is registered on wpml.org as a development site.