Startersgids voor Zakelijke Leden

Heeft u zich net als bedrijf aangesloten bij Blue-bike en wil u het account ten volle benutten? Wil u uw werknemers en bezoekers aansporen om te fietsen? En maakt u graag werk van duurzaam woon-werkverkeer?

Dan heeft u met Blue-bike de juiste beslissing genomen. Vergroot het gebruik van onze deelfietsen in uw bedrijf met onderstaande tips!

 

Mobiliteitsbudget

Heeft u het mobiliteitsbudget al ingevoerd in uw onderneming? Zo kunnen uw werknemers hun bedrijfswagen of hun recht op een bedrijfswagen flexibel inruilen voor heel wat andere vervoersmogelijkheden, zoals de deelfietsen van Blue-bike.

Meer info op www.mobiliteitsbudget.be.

 

Olympus Mobility

Mobiliteitsoplossing Olympus Mobility neemt het beheer van de mobiliteit en de opvolging van de budgetten in uw bedrijf uit handen. Als bedrijf sluit u zich snel en eenvoudig aan en uw werknemers kunnen onmiddellijk gebruik maken van de Olympus-app. Met een vooraf afgesproken budget kunnen onder andere treintickets, Blue-bikevouchers, parkeertickets en cambioritten aangekocht worden.

Meer info op www.olympus-mobility.be.

 

Zet uw bezoekers aan het fietsen

Wist u al dat u als zakelijk Blue-bikelid ook bezoekers kan laten fietsen? Dat doet u door vouchers aan te kopen in uw account en deze digitaal door te sturen naar uw contacten. Per voucher kan één rit van maximaal 24 uur afgelegd worden.

 

Maak Blue-bike bekend bij uw werknemers

Onbekend is onbemind. Maar daar kunnen we gelukkig iets aan doen!

Vertel uw werknemers over de verschillende mobiliteitsoplossingen die uw organisatie kan voorzien. Neem Blue-bike bijvoorbeeld op in het bedrijfsmagazine, het digitaal bedrijfsplatform of in een nieuwsbrief gericht aan uw personeel.

U mag onderstaande tekst aanpassen en overnemen op uw kanalen:

Met Blue-bike heb je 24/7 op meer dan 100 locaties een fiets op zak, ook in de buurt van ***naam bedrijf***. De blauwe deelfietsen zijn een handige aansluiting op de trein of bus, zodat je jouw woon-werkverkeer snel en eenvoudig kan verderzetten. De fietsen zijn ook handig voor dienstverplaatsingen. Met jouw lidmaatschap kan je bovendien tot 2 fietsen tegelijk ontlenen.

Meer info op www.blue-bike.be.

 

Beeldmateriaal nodig? Dat kan u hieronder downloaden en gebruiken op uw eigen kanalen. Graag met vermelding van de copyrights zoals aangegeven in de bestandsnaam.

Logo (svg) – Logo (png) – Banner – Afbeelding 1 – Afbeelding 2 – Afbeelding 3 – Afbeelding 4 – Afbeelding 5

 

Individuele lidkaarten

Heeft u werknemers die regelmatig gebruik (willen) maken van Blue-bike? Dan is het nóg voordeliger om hen een eigen lidkaart te bezorgen, gekoppeld aan uw bedrijfsaccount. Een lidkaart kost € 12 per jaar, maar hiermee fietst de gebruiker aan de lokale tarieven. Occasionele fietsers of bezoekers kunnen dan nog steeds gebruik blijven maken van ons vouchersysteem.

 

Heeft u vragen of suggesties? U kan ons bereiken via info@blue-bike.be.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.