image

Startersgids voor Zakelijke Leden

Is jouw bedrijf zopas aangesloten bij Blue-bike en wil je het account ten volle benutten? Wil je je werknemers en bezoekers aansporen om te fietsen? En maak je graag werk van duurzaam woon-werkverkeer?

Dan heb je met Blue-bike de juiste beslissing genomen. Vergroot het gebruik van onze deelfietsen in je bedrijf met onderstaande tips!

 

Mobiliteitsbudget

Maakt jouw onderneming al gebruik van het mobiliteitsbudget? Daarmee kunnen je medewerkers hun bedrijfswagen of hun recht op een bedrijfswagen flexibel inruilen voor heel wat andere vervoersmogelijkheden, zoals de deelfietsen van Blue-bike.

Meer info op www.mobiliteitsbudget.be.

 

Olympus Mobility

Mobiliteitsoplossing Olympus Mobility neemt het beheer van de mobiliteit en de opvolging van de budgetten in jouw bedrijf uit handen. Als bedrijf sluit je je snel en eenvoudig aan en je medewerkers kunnen onmiddellijk gebruik maken van de Olympus-app. Met een vooraf afgesproken budget kunnen onder andere treintickets, Blue-bikevouchers, parkeertickets en cambioritten aangekocht worden.

Meer info op www.olympus-mobility.be.

 

Zet je bezoekers aan het fietsen

Wist je al dat je als zakelijk Blue-bikelid ook bezoekers kan laten fietsen? Dat doe je door vouchers aan te kopen in je account en deze digitaal door te sturen naar je contacten. Per voucher kan één rit van maximaal 24 uur afgelegd worden.

 

Maak je medewerkers warm voor Blue-bike 

Onbekend is onbemind. Maar daar kunnen we gelukkig iets aan doen!

Vertel je werknemers over de verschillende mobiliteitsoplossingen die je organisatie kan voorzien. Neem Blue-bike bijvoorbeeld op in het bedrijfsmagazine, het digitaal bedrijfsplatform of in een nieuwsbrief gericht aan je personeel.

Onderstaande tekst kan worden overgenomen op de interne kanalen van jouw onderneming:

Met Blue-bike heb je 24/7 op meer dan 100 locaties een fiets op zak, ook in de buurt van ***naam bedrijf***. De blauwe deelfietsen zijn een handige aansluiting op de trein of bus, zodat je jouw woon-werkverkeer snel en eenvoudig kan verderzetten. De fietsen zijn ook handig voor dienstverplaatsingen. Met jouw lidmaatschap kan je bovendien tot 2 fietsen tegelijk ontlenen.

Meer info op www.blue-bike.be.

 

Beeldmateriaal nodig? Download ze hieronder en gebruik ze op je eigen kanalen. Graag met vermelding van de copyrights zoals aangegeven in de bestandsnaam.

Logo (svg) – Logo (png) – Banner – Afbeelding 1 – Afbeelding 2 – Afbeelding 3 – Afbeelding 4 – Afbeelding 5

 

Individuele lidkaarten

Maken je medewerkers regelmatig gebruik van Blue-bike? Dan is het nóg voordeliger om hen een eigen lidkaart te bezorgen, gekoppeld aan jouw bedrijfsaccount. Een lidkaart kost € 12 per jaar, maar hiermee fietst de gebruiker aan de lokale tarieven. Occasionele fietsers of bezoekers kunnen dan nog steeds gebruik blijven maken van ons vouchersysteem.

 

Heb je vragen of suggesties? Je kan ons bereiken via info@blue-bike.be.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.