image

Partners

PARTNERS

Ben je aangesloten bij Natuurpunt en ontving je een kortingscode? 

 

Dan ontvang jij twee gratis ritten* bij je Blue-bikelidmaatschap! Het enige wat je nog nodig hebt, is de correcte kortingscode die je bij Natuurpunt kan verkrijgen. Deze kortingscode kan je invullen in stap 3 van je online registratie op https://www.blue-bike.be/nl/lid-worden.

 

*De gratis ritten worden ten laatste 2 maanden na inschrijving toegekend in de vorm van vouchercodes aan de online account van de gebruiker. Om de vouchercode en dus de gratis rit te gebruiken, dien je de vouchercode in te geven aan de Blue-bike-automaat (hier ontleen je fietsen met een fietssleutel) of in de app (zo ontleen je een fiets met een slim slot). Ritten gemaakt met een Blue-bikekaart of MOBIB-kaart zullen worden aangerekend.

 

Actievoorwaarden

Dit voordeel kan enkel online verzilverd worden en niet via een registratie van fietspunten. Dit voordeel is niet mogelijk voor zakelijke accounts. Dit voordeel geldt voor nieuwe leden en kan niet met terugwerkende kracht worden toegekend. Per persoon geldt het maximum van 1 voordeel. Een kortingscode is niet cumuleerbaar met andere kortingscodes. Dit voordeel geldt enkel voor het eerste jaar en is dus eenmalig. Het abonnement wordt automatisch verlengd naar een standaard abonnement. Bij gebruik van de gratis ritten gelden de algemene voorwaarden, eventuele extra kosten (bijvoorbeeld langdurig gebruik) zullen worden aangerekend. Met de vouchercode kan je een rit maken van maximaal 24 uur (t.w.v. € 3,50).

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.