image

Actie

Geniet van Pasen met Blue-bike

Zet je paasbeste beentje voor!

Vier Pasen met Blue-bike en geniet van dubbel zoveel fietsplezier! Om onze trouwe leden te bedanken, geven we je tijdens de paasvakantie een fantastisch cadeau: elke tweede rit is gratis.

Of je nu een fietstocht wil maken door de prachtige Belgische natuur of snel van A naar B wil, Blue-bike staat tot je beschikking in meer dan 125 stations in België. Ontdek hoe makkelijk het is om je op een milieuvriendelijke manier te verplaatsen.

Blue-bike - paascampagne

Hoe werkt het?

  • Ga naar een van onze Blue-bike locaties.
  • Ontleen je fiets met je lidmaatschap.
  • Ontleen een tweede fiets met hetzelfde lidmaatschap.

Je tweede rit is helemaal gratis! Gebruik je lidmaatschap opnieuw en de korting wordt automatisch toegepast op je volgende factuur.

Wacht niet langer en profiteer van deze speciale aanbieding. De paasvakantie wacht op je – stap op je Blue-bike en ontdek waar de weg je brengt!

Nog geen lid? Word hier lid van onze blauwe vloot.

Actievoorwaarden

Aanbod geldig van 1 april 2024 tot en met 14 april 2024. Dit aanbod is alleen geldig voor actieve Blue-bikeleden met een geldig lidmaatschap.  De korting waarbij elke tweede rit gratis wordt, geldt enkel als de tweede fiets op dezelfde locatie wordt ontleend en binnen de standaard verhuurtermijn van 24u wordt beëindigd. Blue-bike behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van deze actie te allen tijde te wijzigen of te annuleren zonder voorafgaande kennisgeving.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.