voordelen voor bedrijven

Blue-bike voor uw bedrijf of onderneming?

Blue-bike maakt de verplaatsing met trein, tram, bus of auto af door comfortabele stadsfietsen beschikbaar te stellen aan meer dan 90 NMBS-stations, De Lijn-haltes en P&R's. Of het nu om woon-werk verkeer gaat, om dienstverplaatsingen of om bezoekers aan jouw kantoor: met Blue-bike kan het nu ook gemakkelijk en duurzaam. De tijd op de trein is geen verloren tijd en fietsende werknemers zorgen voor minder ziekteverzuim. De combinatie openbaar vervoer + fiets is met andere woorden ideaal. Bij Blue-bike betaal je daarbij enkel voor de effectieve ritten. Niets dan voordelen dus!

Blue-bike is praktisch voor:

• een meeting,
• een lunchafspraak,
• dienstverplaatsingen,
• flexibel woon-werkverkeer,
• het traject van uw bezoekers,
• ontspanning tijdens de middagpauze
• ...    

Blue-bikekaarten

Blue-bike aanbieden aan je werknemers is 100% fiscaal aftrekbaar. Je kan zoveel kaarten bestellen als je wilt. Deze kunnen bovendien gepersonaliseerd worden. Je krijgt maandelijks automatisch een afschrift met alle ritten per kaart. Je kan ook inloggen op de website en de gegevens in realtime per kaart beheren. Hoe aanvragen? Maak een account aan met je ondernemingsnummer en bestel zoveel kaarten als je wil.

Prijzen:
Een lidkaart kost €12/jaar. 
Een rit kost €0, €1,15 en maximum €3,15 per rit van 24uur, afhankelijk van de locatie.
Een overzicht van de prijzen en toeslagen vind je hier.

Deze prijzen zijn inclusief btw.

Blue-bikevouchers

Daarnaast biedt Blue-bike exclusief voor bedrijven ook vouchers aan. Deze functioneren los van de lidkaarten en gelden als een eenmalige ontlening van 24u aan de hand van een unieke code. Hiervoor maak je je als bedrijf lid en betaal je 12 euro per jaar. Aan deze account kan je onbeperkt vouchers koppelen die gebruikt worden als losse ritten. Je hoeft met andere woorden geen kaart te delen. Je kan vouchers zelf bestellen door in te loggen op onze website. Het vouchersysteem is voor vele bedrijven de ideale optie omdat je op voorhand een vast aantal ritten betaalt en je geen fysieke lidkaart nodig hebt om van het systeem gebruik te maken. 

De account waaraan de vouchers gekoppeld worden blijft verantwoordelijk voor alle gemaakte ritten. 

Prijzen:
Vanaf 20 stuks: €4/stuk
Vanaf 50 stuks: €3,75/stuk
Vanaf 100 stuks: €3,50/stuk

Deze prijzen zijn exclusief btw.

Wees een voortrekker inzake nieuwe, duurzame mobiliteit met Blue-bike! Lees alle info nog eens na in onze brochure voor bedrijven

Nog vragen over deze aanbieding? Je mag altijd een mailtje sturen naar info@blue-bike.be.