Werk je in Zaventem? Neem de fiets!

Brussels Airport, Ikea, de vele winkels en toonzalen langs de Weiveldlaan en de Leuvensesteenweg… Zaventem is een aantrekkelijke plek voor grote bedrijven en dat zorgt dagelijks voor een massale golf van woon-werkverkeer. De gevolgen zijn gekend. Je staat in de file, er zijn omleidingen door werken, je maakt je kwaad op je voorligger, je komt te laat op je werk… Kortom: stress!

Nochtans ligt de oplossing voor het grijpen: kom naar Zaventem (dorp) met de trein of bus en leg de laatste kilometers naar je werk af met een Blue-bike. In de fietsenstalling van het station staan onze Blue-bikes voor je klaar om de filestress van je af te trappen. In 10 minuten tijd sta je al op de luchthaven of kan je je werkdag beginnen bij een van de vele Zaventemse bedrijven.

Bovendien lopen er enkele handige fietssnelwegen door Zaventem: de F3 tussen Brussel en Leuven (met een aftakking naar de luchthaven) en de F203 tussen het station van Zaventem en Sint-Stevens-Woluwe.

Alle info over deze Blue-bikelocatie vind je op onze website.

Je vindt onze fietsen op de eerste verdieping van de overdekte fietsenstalling in het station:

Blue-bike zaventem station

Vanaf € 1,50 per rit

In Zaventem ontleen je als Blue-bikelid al een fiets voor € 1,50 voor de eerste 24 uur van je rit.

Wil je je werknemers wat vaker op de fiets krijgen? Sluit dan een zakelijk lidmaatschap af via onze website. Meer info op https://www.blue-bike.be/nl/voordelen-voor-bedrijven