Maatregelen corona

update - 18/05/2020

Samen met jou gingen we de laatste weken door een periode van lockdown. We hopen dat je het goed stelt. We gaan ondertussen een nieuwe fase in.

De fietspunten die instaan voor het onderhoud van onze fietsen zijn sinds deze week weer aan de slag. Dit wil zeggen dat onze Blue-bikepartners opnieuw de herstellingen van onze fietsen ter harte nemen. Bovendien zullen de Blue-bikes gelegen aan een fietspunt één keer per dag ontsmet worden, en de schermen van de sleutelautomaat meerdere keren per dag.

We vragen je nog steeds om zelf de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Hou voldoende afstand bij het fietsen en was je handen grondig voor en na elke verplaatsing. Lees alle tips om jezelf en je naasten te beschermen op de website van de overheid.

Omdat Blue-bike een belangrijke schakel in het openbaar vervoersnetwerk is, en daarmee de mobiliteit van heel wat mensen garandeert, bleven alle Blue-bikelocaties de afgelopen weken geopend. We zijn fier dat we zo onze leden tot op hun bestemming hebben kunnen brengen.