Fietstip: Visittorhoutroute (20 km)

Deze bewegwijzerde fietsroute neemt je mee langs de mooiste plekjes in Torhout. Je komt onderweg maar liefst drie adembenemende kastelen tegen en je doorkruist enkele groene zones waar je even kan uitblazen. Eindigen doe je met de overheerlijke mosterd van Mostaard Wostyn.

De route is 20 kilometer lang en perfect doenbaar met een Blue-bike. Het start- en eindpunt aan het Vrijetijdshuis ligt op 2 minuten fietsen vanaf onze Blue-bikelocatie aan het station. Hier kan je ook gratis het routeplan afhalen (adres: Markt 1). Liever digitaal? Bekijk de route op RouteYou.

 

Ontleen een Blue-bike aan het station

Je vindt onze fietsen in de fietsenstalling naast het stationsgebouw. Per fiets die je ontleent, betaal je hier slechts 1,50 euro. Je kan met één lidmaatschap ook twee fietsen tegelijk ontlenen.

Op voorhand even nagaan hoeveel fietsen er beschikbaar zijn? Dat doe je via onze website of in de Blue-bike-app (Android of iOS).

 

(c) Jan D'hondt

Deel je foto's

Heb je Torhout met de Blue-bike verkend? Deel je foto's op je sociale media met de hashtags #visittorhoutroute en #bluebikebelgium

 

(c) Jan D'hondt

 

(c) Joris Luythen

Meer info vind je op de website van Visit Torhout.

 

(c) Jan D'hondt