Blue-bike blaast 10 kaarsjes uit

En jij kan meevieren. Word lid in juli of augustus en krijg het eerste jaar lidmaatschap cadeau! 

Blue-bike blaast 10 kaarsjes uit en jij kan meevieren! Word lid bij Blue-bike tussen 1 juli en 31 augustus 2021 en je betaalt het eerste jaar geen lidmaatschap. Een mooi verjaardagscadeau van €12! Je betaalt enkel voor de ritten die je maakt. 

Hoe werkt Blue-bike en het voordeelaanbod? 

  • Blue-bike is een fietsdeelsysteem met fietsen aan meer dan 80 trein-, tram- en busstations over heel België.
  • Dat is vrijheid en flexibiliteit tijdens het pendelen en heel veel mooie plekken die jij nu kan ontdekken met de trein + fiets
  • Om gebruik te maken van Blue-bike, moet je lid zijn. 
  • Omdat Blue-bike deze zomer 10 jaar bestaat, kan jij tussen 1 juli 2021 en 31 augustus 2021 gratis lid worden.
  • Het enige wat je dus hoeft te doen, is lid worden bij Blue-bike. Dat kan via onze website, of in één van de deelnemende fietspunten.
  • Je hoeft geen kortingscode in te geven. Je voordeel wordt automatisch verrekend.
  • Je betaalt enkel voor de ritten die je maakt. De betaling gebeurt automatisch via domiciliëring en je ontvangt elke maand een factuur met een overzicht van je gemaakte ritten. 
  • Check het volledige overzicht van de actievoorwaarden hieronder. 

Klaar om van de voordelen van Blue-bike te proeven? Schrijf je dan zeker in! 

Ik word lid bij Blue-bike

 
Actievoorwaarden - Iedereen die lid wordt bij Blue-bike tussen 1 juli 2021 en 31 augustus 2021 krijgt het lidgeld voor het eerste jaar (t.w.v. €12) cadeau. Het voordeel kan niet worden toegekend aan een bestaand lidmaatschap. Dit voordeel geldt voor nieuwe leden en kan niet met terugwerkende kracht worden toegekend. Het voordeel is niet cumuleerbaar met andere voordelen bij Blue-bike. Het abonnement wordt na één jaar automatisch verlengd aan het standaardtarief, tenzij je het abonnement tijdig opzegt. Bij deelname aan de actie word je lid van Blue-bike en aanvaard je de algemene voorwaarden. Alle gemaakte ritten met een Blue-bikekaart, MoBIB-kaart of vouchers worden aangerekend aan het standaardtarief. Het voordeel geldt voor nieuwe lidmaatschappen aangemaakt via de website van Blue-bike (zowel algemene als zakelijke abonnementen), alsook voor abonnementen aangemaakt in één van de deelnemende fietspunten.