Blue-bike Geel

 

Geel: je komt er, je blijft er. En voortaan verplaats je je nog gemakkelijker door het bruisende stadscentrum met de deelfietsen van Blue-bike. Die verbinden de belangrijkste hotspots van de stad om ze vlot en voordelig bereikbaar te maken voor de inwoners en bezoekers. Op deze pagina vind je alle relevante informatie, updates en promoties.

Blue-bike Geel

Hoe werkt het Blue-bike deelfietsensysteem in Geel?

In Geel werkt Blue-bike met een back-to-many systeem. Dat betekent dat je één van de 125 deelfietsen kan ontlenen, verspreid over 12 hotspots in de stad en deze zonder meerkost kan achterlaten op een ander Blue-bikepunt in Geel. Een fiets ontlenen doe je via de Blue-bike app. Download hem onderaan de pagina. Voor een rit tot 30 minuten betaal je slechts € 0,50. Een rit tot 24u kost € 3,50. Ontleen je een fiets langer dan 24u? Dan gelden onze algemene tarieven voor lange ritten.

Rittijd Kosten
Rit tot 30 minuten € 0,50
Rit tot 24u € 3,50
Rit tussen 24u en 48u* + € 3,50
Rit tussen 48u en 72u* + € 5,50
Langer dan 72u, per 24u* + € 10,50

*prijzen zijn cumulatief

Hoe word ik lid van Blue-bike?

Sta jij te trappelen om Geel te doorkruisen met Blue-bike? Lid worden van onze blauwe vloot doe je hier. Tot en met 31 oktober geniet je bovendien van onze welkomstactie. Vul bij stap 3 van het invulformulier “GeelFietst” in als kortingscode en geniet van een gratis jaarlidmaatschap bij Blue-bike ter waarde van € 12.

Met zo’n lidmaatschap heb je in héél België altijd een fiets op zak. Per rit betaal je het geldende rittarief in Geel, zoals hierboven vermeld, of het algemene rittarief op andere Blue-bikelocaties in België.

Sociaal tarief voor inwoners met een verhoogde tegemoetkoming

Stad Geel zet zich in voor de gemeenschap door een sociaal tarief aan te bieden aan mensen met verhoogde tegemoetkoming. Korte ritten (tot 30 minuten) worden volledig gratis voor wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming. Dit initiatief streeft naar een inclusieve en duurzame mobiliteitsoplossing voor de Gelenaren.

Mensen die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming, kunnen zich hier eenvoudig registreren. Zodra je lid bent, bezorg je je attest via info@blue-bike.be om recht te krijgen op de tegemoetkoming.

 

Blue-bike Geel lid worden

Locaties

Je kan vanaf 15 september Blue-bikes ontlenen op 12 verschillende locaties in Geel. In tegenstelling tot de Blue-bikepunten in de rest van het land, kan je je fiets zonder meerkost achterlaten in een ander Blue-bikepunt binnen de stadszone.

Je kan Blue-bikes ontlenen en terugbrengen op deze locaties in Geel:

 • Brukel*
 • cc de Werft
 • De Bogaard
 • IOK
 • Markt
 • Muziekacademie
 • Nieuwstraat
 • OPZ
 • Station
 • Thomas More
 • Ziekenhuis
 • Zwembad

*oplevering volgt later.

Blue-bike locaties Geel

Heb je nog vragen?

Bekijk het antwoord op onze FAQ-pagina of stel je vraag via het contactfomulier.

Vlot op weg met onze app

De fietsen in Geel werken met digitale sloten en bijhorende app. Ook het huidige Blue-bikepunt aan het station krijgt binnenkort digitale sloten. Download de Blue-bike app via onderstaande knoppen.

Blue-bike app
This site is registered on wpml.org as a development site.